Dağtekin İnşaat Yavuzlar Mahallesinde temel atma töreni gerçekleştirdi

Yavuzlar Mahallesi'nde başlattıkları kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, “Yavuzlar Mahallesi’ni de dönüştürüp sağlam güvenli ve lüks konutlara sahip yapacağız.


507 Görüntüleme

Yavuzlar Mahallesi'nde başlattıkları kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, “Yavuzlar Mahallesi’ni de dönüştürüp sağlam güvenli ve lüks konutlara sahip yapacağız. Dağtekin İnşaat’ın bütün binaları en sonki deprem yönetmeliğine uygun olduğu için hiçbir endişemiz yok” dedi. 

Dağtekin İnşaat Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesinde Dağtekin Konağı’nın temel atma töreni gerçekleştirdi. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden sonra kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti. Yaptıkları binaların sağlamlığına vurgu yapan Dağtekin “Yavuzlar Mahallesi’nde kentsel dönüşüme hız verdik. Kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu 6 Şubat’ta öğrendik.  52 daire 4 ticari dükkân şeklinde kentsel dönüşüme başladık. Temellerimiz çok sağlam çok kaliteli deprem yönetmeliğine uygun şekilde evler yapıyoruz. Dağtekin İnşaat Kayseri’de en çok kentsel dönüşüm yapan firmayız. Bu işte artık tamamen profesyonelleştik ve bundan sonra Kayseri’mizin dönüşümünü daha hızlı bir şekilde yapıp herkesi sağlam güvenilir evlerde oturtturacağız. Buradaki dairelerimiz 3+1 çok lüks daireler. Balkonlarımız çok büyük, 16 metrekare, köşede balkonlarımız var. Şehir merkezine çok yakın yürüme mesafesinde. Şehir Hastanesi ve sanayi bölgesine çok yakın, yani Kayseri’nin göbeği diyebiliriz. Alanlara hayırlı olsun çok uygun bir yatırım burası. Burasını Kayseri’nin en güzel mahallesi yapacağız. Yavuzlar Mahallesi’ni de dönüştürüp sağlam güvenli ve lüks konutlara sahip yapacağız. Dağtekin İnşaat’ın bütün binaları en son yönetmeliğe uygun olduğu için hiçbir endişemiz yok. Tüm binalarımız çok sağlam 50 tane bina yaptık Kayseri’de herkes gönül rahatlığıyla otursun. Yeni binalardan hiç kimse korkmasın hiçbir şey olmaz” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *