Anne Sevgi Bulut Öztürk vefat eden evladının emanetini Hulusi Akar’a teslim etti

2021 yılı Mart ayında covid hastalığından vefat eden oğlu Mehmet Akif Öztürk’ün çizdiği Hulusi Akar tablosunu önceki gün düzenlenen AK Parti milletvekili tanıtım programında Kayseri Milletvekili 1. sıra adayı Hulusi Akar’a kürsüde teslim eden anne Sevgi Bulut Öztürk, “oğlumun hayattayken çizdiği ve kendi elleriyle ulaştırmayı çok arzuladığı tabloyu, oğlumun emanetini yerine ulaştırmış olmanın hüzünlü mutluluğunu yaşadım. Bize bu imkanı sunan parti teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.


561 Görüntüleme

Oğlu Mehmet Akif’in doğuştan hafif düzey zihinsel özürlü ancak yetenekli bir çocuk olduğunu belirten anne Sevgi Bulut Öztürk, “oğlum sosyal yönü ve insanlarla iletişimi oldukça iyi olan, sevilen bir çocuktu. Kendi halinde kara kalemle resim çizimleri yapardı. Birçok bakanlarımızın ve sevdiği kişilerin resimlerini çizdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Hulusi Akar ve Şehidimiz Ömer Halis Demir gibi sevdiği isimlerin.
Oğlum özellikle Cumhurbaşkanımıza ve Hulusi Akar Paşa’ya çizdiği tablolarını bizzat kendisi vermeyi çok istedi. Bunun için bazı girişimleri oldu ancak ömrü yetmedi. 
Bu sebeple oğlumun emanetini yerine ulaştırmış oldum.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da resimini de kendilerine vermeyi nasip etsin Allahım. Rabbim güzel oğlum Mehmet Akif’imin mekanını cennet eylesin. O’nu çok özlüyoruz. Rabbimden dileğim bizleri oğlumla cennetinde kavuştursun” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *