Zeytinburnu'nda park halindeki otomobili çalan şüpheliler kamerada

ZEYTİNBURNU'nda 4 şüpheli park halindeki otomobili düz kontak yaparak çaldı. Otomobilin çalınma anları güvenlik kamerasına yansırken, iki gün önce de aynı sokaktan otomobil çalındığı öğrenildi.


202 Görüntüleme

Olay, dün saat 03.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi, Çırpıcı Yolu Sokak'ta meydana geldi. Önceki gün akşam saatlerinde otomobilini park ederek evine çıkan Rafet Teke, sabah uyandığında otomobilinin çalındığını fark etti. Hırsızlık anları ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sokağa gelen 4 kişiden biri Teke'ye ait 34 YA 3846 plakalı otomobile bindi. Düz kontak yöntemiyle aracı çalıştıran şüpheli, gözcülük yapan 3 şüpheliyi daha otomobile alarak kaçtı. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. 

 

İKİ GÜN ÖNCE DE ARAÇ ÇALINMIŞ

Aynı sokakta iki gün önce de bir otomobilin çalındığı öğrenildi. Çalınan otomobilin sahibi Rafet Teke, "İki gün önce burada bir araç çalındı. Bugünde benim 1998 model aracım vardı, 4 kişi tarafından düz kontak ile çalınıp götürüldü. Bilerek yeri göstererek geldiler, aracımı çaldılar" dedi. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *