Yeşilhisar MYO Misafirhanesi Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazır

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Kayseri Üniversitesi’ne bağlı Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileri için hizmete giren Yeşilhisar Belediyesi Öğrenci Misafirhanesi, yeni eğitim öğretim yılı için de hazır hale getirildi.


244 Görüntüleme

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 20 oda olarak Kayseri Üniversitesi’ne bağlı Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileri için hizmete giren Yeşilhisar Belediyesi Öğrenci Misafirhanesi, yeni eğitim öğretim yılı için de hazır hale getirildi. Misafirhanede bu yıl 20 oda kız öğrenciler için 14 oda ise erkek öğrenciler için hazırlandı.

MİSAFİRHANENİN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bu yılda hazırlıkların tamamlandığını belirten Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ‘’Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyemizin desteği ile misafirhanemizi 20 oda ile hizmete açmıştık. Misafirhanemizde bu yıl ise 20 odayı kız öğrencilerimiz için 14 odayı ise erkek öğrencilerimiz için hazır hale getirdik. Öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak adına misafirhane ücretlerinde herhangi bir artış yapmayarak geçen seneki ücretin yani 400 TL üzerinden bu yılda devam ettiğini belirtmek istiyorum. Misafirhanemiz için her alanda olduğu gibi en büyük destekçilerimiz olan Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesile ile öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *