Vekil Ataş, “Çiftçiler kazanamadıklarından şikayetçiler”

Fuara ilgi ve alakanın yoğun olduğunu söyleyen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Çiftçiler alışveriş yapamadıklarından ve kazanamadıklarından şikayetçiler.


1175 Görüntüleme

 Traktörlere diğer aletlere bakıyoruz çiftçilerin alım gücünün çok üzerinde. Kredi de kullanamadıkları için alamadıklarından dertliler” dedi. 

Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve toplamda 500 firma ve bin 900 markanın katılmış olduğu 19’uncu Tarım Fuarı’nı etkinliğin ikinci gününde ziyaretçilerini ağırladı. 

İYİ Parti heyeti de fuarı ziyaret etti. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Bu sene fuarın 19’uncusu açıldı ve vatandaşlar geziyor. Çiftçilerin birçoğu gelip serzenişlerini kendisi söylüyor.  Fuarımız güzel, çokta firma katılmış. Çiftçilerin zaten sorunu yeni değil. Çiftçiler alışveriş yapamadıklarından ve kazanamadıklarından şikayetçiler. Traktörlere diğer aletlere bakıyoruz çiftçilerin alım gücünün çok üzerinde. Kredi de kullanamadıkları için alamadıklarından dertliler. Firmalarla görüştüğümde çiftçilerin tarımsal aletleri alamadıklarını söyledi. Ekonomik kriz v enflasyon, faizin yüksek olması insanları burada da derinden etkilemiş durumda. Bir an önce inşallah ekonomi düzelir, çiftçiye uygun kredi sağlanır. Böylelikle çiftçi üretimine devam eder. Gördüğüm kadarıyla ziyaretçiler var ama insanlar almakta zorlanıyor.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *