Vali Gökmen Çiçek: “Kayserinin hazineleri yerlerinde boş durmayacak”

Kayseri tarihi yapıları ile eşi benzeri olmayan bir şehir olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; Kayseri’nin her yerinde bir hazine var her yeri keşfedilmeyi bekleyen hazinelerle dolu hem antik dönemden itibaren hem ecdadımızın izleri Kayseri’nin her yerinde bulunuyor.


173 Görüntüleme

Eğer deniz dışında turizmle ilgili bir potansiyel aranıyorsa  bunun en güzel örneği Kayseridir. Dağıyla, tarihiyle, kültürüyle bambaşka bir şehirde  yaşıyoruz. Kayserinin hazineleri yerlerinde boş durmayacak” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 48’inci Turizm Haftası Kutlama programında bugün Erdemli Vadisi gezisi gerçekleştirildi. Geziye Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, vatandaşlar ve öğrenciler katılım sağladı.

Kayseri tarihi yapıları ile eşi benzeri olmayan bir şehir olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek; “Kayseri’de turizm haftası etkinlikleri kapsamında bugün Kayseri’nin, Yeşilhisarın incisi Erdemli Vadisindeyiz. Bu yılı turizmle ilgili sıçrama yılı ilan ettik. Kayseri’nin her yerinde bir hazine var her yeri keşfedilmeyi bekleyen hazinelerle dolu hem antik dönemden itibaren hem ecdadımızın izleri Kayseri’nin her yerinde bulunuyor. Eğer deniz dışında turizmle ilgili bir potansiyel aranıyorsa  bunun en güzel örneği Kayseridir. Dağıyla, tarihiyle, kültürüyle bambaşka bir şehirde  yaşıyoruz. Kayserinin hazineleri yerlerinde boş durmayacak” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *