Selin’in, Selçuklu Uygarlığı Müzesi’ni bağımsız gezme hayali gerçek oldu

Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinden görme engelli Selin Erdoğan, Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni bağımsız gezme hayaline kavuştu.


209 Görüntüleme

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinden görme engelli Selin Erdoğan, Selçuklu Uygarlığı Müzesi bağımsız gezerek, hayalini gerçekleştirdi. Selin Erdoğan, “Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Burada hayalimi gerçekleştirdiği için. Müzeyi bağımsız gezmek hayalimdi. Ayrıca erişilebilir bir müze yapıldığı için de teşekkür ediyorum. Bu müzenin diğer müzelerden farkı erişilebilir olması. Görme engelli bireyler dokunarak buradaki her şeyi tanıyabiliyorlar” dedi. 
Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden Selin, “Bizim için olan yollar, buradaki çalışanlar, her şey çok güzeldi. Çok güzel vakit geçirdim. Tarihimizi öğrenmiş oldum. Tarihimizi çok sevdiğim ve özel ayrı ilgi duyduğum için şu an burada daha çok bilgi edindim. Başkanım çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyoruz. En kısa sürede sizinle görüşmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *