QINVEST PORTFÖY tarafından, açık arttırma usulüyle daire satışına devam edildi

QINVEST PORTFÖY firması tarafından açık arttırma usulü satışa çıkarılan dairelerin ihalesine bugün de devam edildi. 1+0 ve 1+1 eşyalı eşyasız opsiyonlu 100 daire Erciyes Kültür Merkezinde alıcılarıyla buluştu.


255 Görüntüleme

Talas’ta 499 bin liradan başlayan eşyalı eşyasız opsiyonlu 1+0 ve 1+1 dairelerin ihalesi 2’nci gününde. Dün 80 dairenin ihalesi yapıldı. Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesi’nde bulunan 100 taşınmazın ihalesi ise bugün yapıldı. Yarın (Pazar) için 100 dairenin de ihalesi EKM’de saat 10.00'da yapılacak. 

1+0 ve 1+1 eşyalı eşyasız opsiyonlu dairelerden almak isteyenler ihale şartnamesini EKM girişindeki kayıt masasından alıp kimlik fotokopisiyle kayıt formu doldurabiliyor. Kayıt formu işleminin ardından numaratajlar kişilere veriliyor. Daireleri almak isteyen kişiler numaratajları kaldırıp teklif veriyor. İlk teklif bin lira artış olarak değerlendiriliyor. Aynı daire için diğer kişinin 2’nci ve sonraki teklifleri 5 bin liranın katları olarak değerlendiriliyor. Daireyi alan kişinin yanına salonda bulunan görevli gelerek gerekli olan iletişim bilgilerini alıyor. Daha sonrasında daireyi alan kişi ile iletişim sağlanıyor. Alıcı 15 gün içerisinde gerekli tutarı yatırmak durumunda. Toplu teklifte bulunmak isteyenler komisyona bilgi verip daha sonrasında teklifler komisyon tarafından belirleniyor. 

İhaleyle yapılan satışlar için alınan Katma Değer Vergisi (KDV) tutarı yüzde 1’dir. Yarın da (5 Şubat Pazar) 1+0 ve 1+1 eşyalı eşyasız opsiyonlu 100 dairenin ihalesi, açık artırma usulüyle EKM’de gerçekleştirilecek. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *