Mobipark Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halis Baykan, “Türkiye’de Gitmediğimiz Bir İl Yok”

Mobipark Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halis Baykan, “Şu anda bünyemizde 80’den fazla insan çalışıyor. 15 ülkeye ihracat yapıyoruz. Mobilyalarımızda gürgen kullanıyoruz. Kaliteli ürünlerimiz. Mobipark’ı Adıyaman’a ilk götüren biziz. Türkiye’de gitmediğimiz bir il yok” dedi.


191 Görüntüleme

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın 4’üncü gününde firmalar ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kayseri’den fuara katılan 180’in üzerinde mobilya ve yatak üreticilerinden birisi olan Mobipark Mobilya’da fuarda yerini aldı. 

Mobipark Mobilya’nın 1977 yılında kurulduğunu söyleyen Mobipark Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halis Baykan, “Babamız Mustafa Baykan tarafından kuruldu. 2004 yılında marka olarak sektöre giriş yapmış bulunduk. 2006’da oturma grubundan başladık. 2006’da mobilya tesisini kurduk. Mobipark Mobilya olarak çoğu yerde varız çok şükür. Fuarla birlikte yeni sıcak temaslarımız oldu. İnşallah bunu fuardan sonrada devam ettireceğiz. Orta Doğu’dan, Amerika’dan, Avrupa’dan olsun yeni kişiler tanıyıp bağlantı sağladık. Burası bizim için dünyaya açılan kapı oldu” ifadelerini kullandı.

‘15 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ’
Bu fuarla İstanbul’un Kayseri mobilyasını dünyaya tanıttığını dile getiren Mobipark Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halis Baykan, “Bu fuarla çok güzel etkileşimlerimiz oldu. Ürünlerimizin ve tasarımlarımızın hepsi bize ait. Yeni trendimizde çok beğenildi. Özel tasarımcılarla çalışıyoruz. Mobipark’ı her sene bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Amacımız ülkemize, vatanımıza daha faydalı olabilmek. Şu anda bünyemizde 80’den fazla insan çalışıyor. 15 ülkeye ihracat yapıyoruz. Mobilyalarımızda gürgen kullanıyoruz. Kaliteli ürünlerimiz. Mobipark’ı Adıyaman’a ilk götüren biziz. Türkiye’de gitmediğimiz bir il yok bizim. Batı Trakya ve İstanbul hariç diğer bütün illerde Mobipark var. Mobipark’ın çok büyük bir artısı var çok yenilikçi” şeklinde konuştu. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *