Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu satışları arttı

Beyaz eşya sektöründe Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Vatandaşların kurban etlerini saklamak için derin dondurucu arayışı sürerken, bu durum derin dondurucu satışlarını arttırdı.


171 Görüntüleme

Kurban etlerini uzun süre muhafaza etmek için vatandaşlar beyaz eşyacıların yolunu tuttu. Bir beyaz eşya mağazasında Satış Danışmanı olan Mustafa Yiğit, “Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte derin dondurucu satışlarında artış olduğunu söyledi. Biz de müşterilerimizin, talebi doğrultusunda en iyi fiyat ve ürün kalitesi anlamında ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz” dedi. 

‘DİKEY DONDUCULAR DAHA ÇOK TALEP GÖRÜYOR’

Derin dondurucularda daha az yer kapladığı için dikey olanların tercih edildiğini belirten Yiğit, “Eski sistem yatay derin donduruculara göre şu an dikey dondurucularımız daha çok talep görüyor. Bunun birinci sebebi yer kaplama sıkıntısından ötürü ikincisi ise çekmeceli olan modeller de dilediğimiz ürüne dilediğimiz çekmecede anında ulaşabilme kolaylığı sağlıyor. Bu nedenle standart dikey dondurucular daha fazla talep görüyor” ifadelerini kullandı.

“FİYAT ARTIŞLARINI MİNİMUM DÜZEYDE YANSITIYORUZ”

Fiyatlar hakkında da bilgi veren Satış Danışmanı Mustafa Yiğit, ürünlere ufak çapta zamlar geldiğini söyledi. Yiğit, “Sektörel olarak ufak fiyat artışları söz konusu. Fakat firma olarak yaptığımız kampanyalarla bu zamları en düşük seviyede yansıtmaya çalışıyoruz” dedi.

DERİN DONDURUCU FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE;
7 çekmeceli dikey derin dondurucu büyük boy 10 bin 200 TL
6 çekmeceli dikey derin dondurucu küçük boy 7 bin 700 TL

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *