Komşusu tarafından öldürülen Hatice'nin eniştesi: Şüpheli bir gün sonra intihar etmiş

Komşusu tarafından öldürülen Hatice'nin eniştesi: Şüpheli bir gün sonra intihar etmiş


42 Görüntüleme

Komşusu tarafından öldürülen Hatice'nin eniştesi: Şüpheli bir gün sonra intihar etmiş(ÖZEL HABER)

Güvenlik

2025-05-05 15:33:36

Ankara

Ulusal

Hatice Çınar, komşusu tarafından tabancayla öldürüldü. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Hatice Çınar'ın babası Kaya Nargüner (solda) saldırganın saklanıp kızının eve gelmesini beklediğinin ortaya çıktığını söyledi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Hatice Çınar'ın babası Kaya Nargüner (fotoğrafta) saldırganın saklanıp kızının eve gelmesini beklediğinin ortaya çıktığını söyledi. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Hatice Çınar’ın eniştesi Tarık Gökalp (fotoğrafta) DHA’ya konuştu. Fotoğraf: Ankara, (DHA)

Samet ÖKSÜZ-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Çubuk ilçesinde yan komşusu Murat Açıkgöz (50) tarafından tabancayla başından vurularak öldürülen Hatice Çınar'ın (21) eniştesi Tarık Gökalp "Adam Hatice’yi öldürdükten bir gün sonra kendini öldürmüş. Bir gün boyunca cesetle durup sonra kendini vurmuş" dedi.

 

Esenboğa Havalimanı'nda yemek bölümünde çalışan Hatice Çınar'ın işe gitmemesinden şüphelenen iş arkadaşları, durumu polise bildirdi. Polis, Hatice Çınar'ın, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Naim Sokak’ta 4 katlı binada yalnız yaşadığı evine kapıyı çilingirle açarak girdi. Evde, Hatice Çınar ile yan komşusu Murat Açıkgöz'ün cansız bedenleri bulundu. Yapılan incelemede, bir süre önce Almanya'dan dönen ve yalnız yaşayan Murat Açıkgöz'ün, 2 Mayıs akşamı işten gelen Hatice Çınar'ın evine girip, başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdiği belirlendi. Hatice Çınar'ın cenazesi, dün Elmadağ ilçesine bağlı Hasanoğlan Mahallesi'nde toprağa verildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *