KAYSERİLİ GAZETECİLER KEREM İLE ASLI TURİSTİK MEKANDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyeleri tarihi Kayseri Mahallesi'nde bulunan otantik mekanlardan Kerem İle Aslı isimli Butik Otel'te bir araya geldi.


454 Görüntüleme

Kerem ile Aslı butik otel işletmecisi AK Partili Genç İş İnsanı Selçuk Yurttaş programda ev sahipliği yaptı. Kayserili gazeteciler kahvaltıda bir araya gelirken kahvaltı sonrasında meran sahibi Selçuk Yurttış ve işletme müdiresi Funda Çentik  ile baştan aşağı restore edilen 16. yüzyıldan kalma tarihi mekanı  Kerem İle Aslı Butik Otel'i gezdirdi . 


Butik otel sahibi ve işletmecisi  Selçuk Yurttaş,"Tesis 10 önce faaliyete geçti. Son dönemde özellikle turizm alanında yıldızı parlayan Kayseri'de böylesine otantik ve kaliteli bir tesis kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Mekan tamamen aileye hitabetmekte yemek ve kahvaltı organizasyonları düzenlenmekte canlı müzik eşliğinde yerli ve yabancı müşterilerimize hizmet sunulmakta" dedi.  Yurttaş mekanda ünlü  bir çok sanatçının da konser verdiğini önümüzdeki süreçte te bu konserlere devam edeceklerini kaydetti. 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'da ev sahipliğinden dolayı Selçuk Yurttaş'a teşekkük etti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *