Kablosuz Kamera İle Uzaktan Ev İçi Gözlemlenebilir

KLC Güvenlik SECOM Çözüm Ortağı Genel Müdürü İbrahim Kılcı, çocuklar, evcil hayvanlar ve hasta bireylerin takibi için WI-FI (kablosuz) kamera hizmetlerinin öneminden bahsetti. Kılcı, “Kameranın hareket sensörü ve kablosuz olması sayesinde çocuğunuzu, evcil hayvanınızı ve hasta bireyleri rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz” dedi.


101 Görüntüleme

Evde çocuklar, evcil hayvanlar ve hasta bireyler bulunuyorsa uzaktan durumlarını gözlemleyebilmek için uzaktan kontrol edilebilir kamera sistemleri bulunuyor. Çocuklar, hasta bireyler veya evcil hayvanları gözetleyebilmek adına verdikleri hizmetten bahseden Kılcı, “Genelde çocuklarını, hasta bireyleri veya evcil hayvanlarını bırakıp merak eden insanlar için WI-FI(kablosuz) kameralar olarak adlandırdığımız, çok basit kuruluma sahip olmasının yanı sıra hareket sensörüne sahip, karşılıklı konuşma özelliğine sahip olan kameraları kullanarak onları gözlemleyebiliriz. Bu sayede takip etmeyi istediğiniz çocuğunuzu ya da evcil ayvanınızın herhangi bir durumunu bu sayede rahatlıkla takip edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.
‘KURULUMU BASİT, GÖRÜNTÜ KALİTESİ YÜKSEK’
Kameraların karşılıklı konuşma özelliklerinin bulunmasının yanı sıra görüntü kalitelerinin de yüksek olduğunu belirten Kılcı, “Kameraların en iyi özelliği de kolay kuruluma sahip olmaları, kamerayı fişe takmanın ardından telefon üzerinden karekod okutarak veya bilgisayarınızla arasında kablosuz bağlantı kurarak kurulumu tamamlayabiliyorsunuz. Kameraların en iyi özelliği de kolay kuruluma sahip olmaları, telefon üzerinden karekod okutarak veya bilgisayarınızla birlikte kablosuz bağlantı kurarak kurulumu tamamlayabiliyorsunuz. Kameranın karşılıklı konuşma özelliğine de sahip olması sayesinde evinizde herhangi bir hasta birey varsa o bireyle de rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda görüntü kalitesi yüksek olan cihazlar zaten, ayrıca sağlıklı bir gözlem yapılabilmesi için 2 megapikselden yüksek kameralar tercih edilmelidir” diye konuştu.
Günümüzde birçok ebeveyn ve bireyin çalışmasından ötürü sürekli gözlem ve takip yapamadıklarını söyleyen Kılcı, “Hem kurulumu çok basit hem de maliyeti düşük; birçok ebeveyn gün içerisinde sürekli çalıştığından dolayı gözlem ve takip yapabilmeleri adına bu kamera sistemlerini kullanmalarını tavsiye ederim” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *