İzomarka İzolasyon Personeli Çapraz, “Uzun süre ısı, su ve ses yalıtımı sağlıyoruz"

İzomarka İzolasyon Personeli Çiğdem Çapraz, “Fuar çok güzel geçiyor. Besi çiftliklerine, tavuk çiftliklerine, entegre tesislerine, havuzlarda, çatılarda, bodrum katlarında yalıtım yapıyoruz.


1742 Görüntüleme

 Yalıtımın şöyle bir faydası oluyor; ısı, ses, su, nem, küf, rutubeti engelliyor. Yalıtımımızın çokça ömrü var. Müşterilerimize ürünümüz ısı, su, ses yalıtımı sağlıyor” dedi.

Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve toplamda 500 firma ve bin 900 markanın katılmış olduğu 19’uncu Tarım Fuarı’nı etkinliğin ikinci gününde ziyaretçilerini ağırladı.
İzomarka İzolasyon da fuarda yerini aldı. İzomarka İzolasyon Personeli Çiğdem Çapraz, “Daha önce de tarım fuarlarına katıldık, çok büyük bir yoğunluk var. Bizim için çok güzel geçiyor. Besi çiftliklerine, tavuk çiftliklerine, entegre tesislerine, havuzlarda, çatılarda, bodrum katlarında yalıtım yapıyoruz.  Yalıtımın şöyle bir faydası oluyor; ısı, ses, su, nem, küf, rutubeti engelliyor. Yalıtımımızın çokça ömrü var. Müşterilerimize ısı, su, ses yalıtımı sağlıyor. Bunu tek parça halinde bir bütün olarak hallediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *