İsmi Nine'nin Kanepe isteği yerine getirildi

İncesu'nun Kızılören mahallesinde yaşayan ve Cumhur İttifakı seçim ofisi önündeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öpen İsmi Bulduk Nine'nin İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'ten istediği kanepe talebi yerine getirildi.


274 Görüntüleme

İncesu'nun Kızılören mahallesinde yaşayan ve  Cumhur İttifakı seçim ofisi önündeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öpen İsmi Bulduk Nine'nin İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'ten istediği kanepe talebi yerine getirildi.
İncesu ilçesine bağlı Kızılören mahallesinde oturan  81 yaşındaki İsmi Bulduk,  Kızılören meydanında Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek'in seçim ofisi önünde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin yer aldığı afişe şefkatle dokunarak öpmüştü. Sosyal medyada gündem olan İsmi Nine, İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mustafa İlmek'ten kanepe istedi. Eşiyle tek göz odada yaşayan İsmi Nine'nin kanepe isteği İncesu Belediyesi tarafından yerine getirildi.  Hafta sonu kanepe İsmi Nine'nin tek göz odasına konuldu. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek'e teşekkür eden İsmi Nine " Ben Cumhurbaşkanımızı ve Başkanımızı çok seviyorum. Evdeki tek kanepe'de eşim yatıyordu. Bende hep yerde yatıyordum. Şimdi benimde üzerinde oturacağım, yatacağım kanepem oldu. Başkanımıza teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız için dua ediyorum" dedi.
İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise yaptığı açıklamada " İsmi Nine, Tek göz odasında eşiyle birlikte yaşayan bir annemiz. Geçtiğimiz hafta seçim ofisimiz önünde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini öperek sevgi gösterisinde bulunmuştu. İncesu halkı Cumhurbaşkanımızı seviyor. Bizlerde izlediğimiz güvenlik kamera görüntüleri sonrası İsmi Nine'nin olduğu gördük. Kendisi her fırsatta Belediyemizin yanında olduğu annemizdir. Bizden kanepe talebi oldu. Bizde bu talebini kısa sürede yerine getirdik. Gıda ihtiyacını giderdik. Elimizi geçmişte olduğu gibi bundan sonra da üzerlerinden çekmeyecek her fırsatta yanlarında olacağız" diye konuştu

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *