İsmail Kartal: Söz Konusu Fenerbahçe İse Sorumluluğu Omzumda Taşırım'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Sorumluluk alırım, söz konusu Fenerbahçe ise geçmişte olduğu gibi bugün de bu sorumluluğu omzumda taşırım" dedi.


358 Görüntüleme

İsmail Kartal'ın Ülker Stadyumu'ndaki 1907 Tribünü'nde düzenlediği basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki, Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin ve Fethi Pekin katıldı.

Hayatının çok önemli bir parçası olan Fenerbahçe'de büyük mutluluklar yaşadığını ifade ederek sözlerine başlayan İsmail Kartal, 2'nci kez kendisini bu göreve getiren Başkan Ali Koç ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Ali Koç ile çok samimi bir görüşme sonrası göreve geldiğini dile getiren Kartal, "Beni aradığında hiç tereddüt etmeden başkanla buluşmaya gittim. Başkan bana, Fenerbahçe futbol aklı olarak yaşananları, giden teknik direktörle ilgili yaşananları, takımın durumunu her şeyi net ifade etti. Bu takımın bir parçası olmamı istedi benden. Ben de Fenerbahçe için, her zaman takımın parçası olmam için, bu takımı takip ettiğimi, oyuncuların kapasitesini bildiğimi kendisine izah ettim. 'Sorumluluk alırım, söz konusu Fenerbahçe ise geçmişte olduğu gibi bugün de bu sorumluluğu omzumda taşırım' dedim. Fenerbahçe çatısı altında bana destek olunduğu sürece gerisi teferruattır. Bu tribünlerden gelen biri olarak hiç bir şey düşünmeden bu camiaya gönül veren, kalpten severek her şeyimi vermeye hazır bir insanım. Bunun için bu görevi kabul ettim. Çok kısa bir zaman oldu" dedi. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *