İncesu’da Cumhuriyetin 100. yılına 100 yatırım

İncesu Belediyesi Cumhuriyetin 100’ncü yılına 100 yatırımı hizmete sundu. İncesu’da yatırımların planlama doğrultusunda devam ettiğini ifade eden İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek “ İlçede yatırımlarımız devam ediyor.


151 Görüntüleme

Bundan sonra da devam edecek. Cumhuriyetin 100’ncü yılında 100 yatırımı hazır hale getirdik. Birçoğu faaliyete başladı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere sunduğu Türkiye Yüzyılı hedefini, bu yılın son gününe kadar yapacağımız yatırımlarla dolu dolu geçirmiş olacağız” dedi.

 

İncesu Belediyesinde yatırım ve hizmet atağı devam ediyor. Cumhuriyetin 100 yılına 100 yatırım planı kapsamında çalışmaların devam ettiği ilçelerde çalışmaların tamamlanma yüzde 96 oranını geçti. Türkiye Yüzyılı kapsamında ilçe merkezinde ve mahallelerin tamamında hizmet atağı başlatan İncesu Belediyesi 250 metrekare parke ile rekorunu kırdı. 50 kilometre asfalt, 13 yeni park, 5 halı saha, 4 kapalı Pazar yeri, meydan projesi, Bahçesaray sosyal tesisleri, Mini Terminal ve Yufka üretim merkezi gibi birçok yatırımı hizmete açan İncesu Belediyesi,  Türkiye’nin en büyük 3’ncü Zipline Ekstram merkezini İncesu Barajı kıyısında hizmete açmaya hazırlanıyor.

İncesu da çalışmaların aralıksız devam ettiğini, 7 bölge çalışmaların devam ettiğini ifade eden İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yılını coşku ile kutluyoruz. Bu coşkuyu taçlandırmak için ilçemize 100 yeni yatırımı kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılını anlamlı hale getirmek için ekiplerimle gece-gündüz çalışıyoruz. Belediye bütçemizi halkımızın hizmetinde. Geçmişin tüm borçlarını sildiğimiz gibi, bütçemizi artıya geçirdik. En üst model araçları Belediyemiz bünyesine kazandırdık. Muhtarlarımızla kış döneminde planlama yaptık, havaların ısınmasıyla hepsini hizmete dönüştürdük. İlçemizde rekor seviyede 250 bin metrekare parkeyi yollarla kavuşturduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Memduh Büyükkılıç ile uyum birlikteliği içerisinde Büyükşehir Belediyemiz ile ortak yürüttüğümüz bir projeleri hizmete dönüştürdük. Modern içerisinde kepenk, tezgah ve ısıtıcıların olduğu bölgenin ilk ve tek özellikli kapalı Pazar yerini halkımızın hizmetine sunduk.  Kalem kalem oluşturduğumuz 100 hizmetimiz, artarak devam edecek. Cumhuriyetin ışığında, halka hizmet hakka hizmet düsturunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılında, iktidarımız çalışmaları, yatırımlarıyla ülkemiz, bizlerin çalışmasıyla ilçemiz gelişmeye büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *