İki Kişinin Yaralandığı Komşu Kavgası Davasında Tahliye

Melikgazi’de 'gürültü' nedeniyle başlayan tartışma sonucu çıkan bıçaklı kavgaya karışan komşular R.Y., kızı G.Y. ve oğlu O.Y. ile A.S.'nin yargılanmasına başlandı. Duruşmada tutuklu sanık tahliye edildi.


402 Görüntüleme


İddiaya göre Melikgazi İlçesi Gültepe Mahallesi’nde 17 Kasım 2022 tarihinde geç saatlerde gürültü yapıldığı iddiasıyla komşular arasında polis şikayeti kavgası yaşandı. İki defa polisin geldiği olayın sabahında R.Y.’nin oğlu O.Y. ile A.S. bina içinde karşılaştı. Sesleri duyan R.Y. ile kızı G.Y. bina önüne indi. O.Y. ile A.S. arasındaki kavgaya O.Y.’nin babası R.Y. de katıldı. Kavgada A.S. ile O.Y. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar hastaneye kaldırılırken O.Y., babası R.Y. ve kız kardeşi G.Y. gözaltına alındı. Şüphelilerden R.Y. tutuklanırken oğlu O.Y. ile kızı G.Y. ise serbest bırakıldı. 

Şüpheli baba ve çocukları hakkında, 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis cezası istendi. Hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınan A.S. hakkında ise 'yaralama' suçundan dava açıldı. 

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında müşteki tutuklu sanık R.Y., tutuksuz yargılanan oğlu O.Y. kızı G.Y. ile müşteki tutuksuz sanık A.S. hazır bulundu

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *