İçişleri Bakan Müşaviri Gültekin: Kirli Medya Örgütleriyle Mücadele Devam Ettirilecektir

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Burak Gültekin, yaptığı açıklamada "Sadece terör örgütleriyle değil kirli medya örgütleriyle mücadele, azim ve kararlılıkla devam ettirilecektir" dedi.


325 Görüntüleme

İçişleri Bakan Müşaviri Burak Gültekin, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Bakan Müşaviri Gültekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada haberlerin 'kirli operasyon' olduğunu belirterek; fotoğrafın 2018 yılında çekildiğini ifade etti.



Gültekin, açıklamasında, "7 Aralık 2018 tarihinde, yani bundan 3 yıl önce; Sayın Bakanımıza 'terör örgütü PKK tarafından tehdit edildiği ve haraç istendiği' belirtilen bir iş insanı için istenilen randevu...  Randevu sonrası çekilen fotoğrafın; 3 yıl sonra yurtdışında ilgili şahsın uçağında uyuşturucu yakalanmasının ardından, şahıs gözaltındayken malum medyaya servis edilmesinin kirli operasyonu. 7 Aralık 2018 tarihinde, Şeyhmus Özkan isimli şahsın, PKK terör örgütü tarafından tehdidi ve haraç istendiğiyle ilgili Sayın Bakanımızın Doğru Yol Partisi İstanbul İl Başkanlığı döneminden ve Küçükçekmece'den tanıdığı Kemal Yıldırım'ın talebi üzerine randevu verilmiş; ilgili şahıs, yanında V.T. ve O.Ö. isimli iki iş insanıyla gelmiştir" ifadelerini kaydetti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *