Dağtekin İnşaat Bade 4 Konakları’nın temeli atıldı

Dağtekin İnşaat Erkilet Mahallesinde Bade 4 Konakları’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Her bütçeye uygun konut yaptıklarını belirten Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, “2+1 ve 3+1 olmak üzere herkesin bütçesine uygun konutlar inşa ediyoruz. Kısa zamanda buranın teslimini yapacağız” açıklaması yaptı.


282 Görüntüleme

Dağtekin İnşaat Kocasinan İlçesine bağlı Erkilet Mahallesinde Bade 4 Konakları’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, “2 gün önce bir temel atma törenimiz vardı. Şimdi de Bade 4’ün temel atma törenindeyiz. Bade 4 Erkilet’in gözbebeği. Konum itibariyle çok merkezi bir yerde. Şu anda 7 bloğumuzdan 6’ncısının temelini atıyoruz. Burada toplamda 390 dair 39 tane de dükkân var.  2+1 ve 3+1 olmak üzere herkesin bütçesine uygun konutlar inşa ediyoruz. Kısa zamanda buranın teslimini yapacağız. Binalarımız çok lüks, birinci sınıf. Buranın zemini çok sağlam. Biz aylarca burada sadece kaya kırarak zeminimizi hazırladık. Buradaki binalarımızın hiçbirinde hasar olmadı. Projelerle birlikte A’dan Z’ye yaklaşık 30 binamız var. Bade Konakları bu bölgede çok seviliyor. Burası Bade 4 projemiz. Bade 5’e başladık. Bade 6’da Kumsmall tarafında. Bade 6’yı da temelden almak isteyenler yazılabilir. Uzun vade de ödeme gibi uygun ödeme seçeneklerimiz söz konusu. Dağtekin İnşaatın bütün evleri yapı denetim ve deprem yönetmeliğine göre yapıldığı için insanlar endişe etmesinler. Şu anda yaptığımız evler gerçekten çok sağlam. Hem beton kalitemiz hem demir kalitemiz tamamen depreme dayanıklı bir şekilde inşa ediyoruz. Hiç endişe etmeden alsınlar zaten fiyatlar yükseliyor. Konut maliyetleri arttığı için daha da yükselecek. Bizim 0,69 uygulamamız devam ediyor. 0,69 kredileriyle konut sahibi olabilirler. Bu imkânı kaçırmamak lazım. Çünkü bu bir teşvik. 3 yıl ödemesiz çok düşük bir faiz ödemesi var” ifadelerini kullandı.

‘KONUT FİYATLARI ÇOK FAZLA ARTABİLİR’
 
Bundan sonraki süreçlerde konut fiyatlarında artışın olacağını belirten Dağtekin, “Kayseri’de 49 villamız var. Yatay mimari düşünenler için İnci projemiz başladı. Orada hazır oturulur vaziyette çok güzel villalarımız var. Konutlarımıza döviz ve maliyet artışlarını yansıtmadık.  Bundan sonraki süreçlerde gerçekten yüksek fiyatlar bekliyoruz. Şu anda deprem bölgesine gönderiliyor malzemeler. İnşaat maliyetleri de şu an için artmaya başladı. İleriki dönmelerde de konut fiyatları çok fazla artabilir” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *