Beşiktaş'ta park halindeki otomobili çalıştırınca alev aldı

BEŞİKTAŞ'ta iki gündür park halinde olan otomobil, sürücüsünün çalıştırmak için kontağı çevirmesiyle alev aldı. Sürücü Ömer Aktürk kendini dışarı atarken, yanan otomobil kullanılmaz hale geldi.


196 Görüntüleme

Türkali Mahallesi Uzuncaova Caddesi'nde saat 9.30 sıralarında Ömer Aktürk iki gündür park halindeki otomobiline bindi. Aktürk kontağı çevirmesiyle otomobilden aniden dumanlar yükselmeye başladı. Aracın alev almasıyla neye uğradığını şaşıran sürücü, hızla araçtan indi. Otomobilin yandığını gören çevredekiler sürücüyle birlikte bir yandan yangın tüpleriyle yangına müdahale ederken, bir yandan da itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi. 


 

Ömer Aktürk "İki üç gündür araç park halindeydi. Sabah bir yere gidecektim. Arabaya bindim. Kontağı açıp marşa bastım. Almadı. İki üç defa denedim. Aniden alev aldı. Hemen kendimi dışarıya attım. Kendim yangın söndürme tüpüyle sıktım ama yetersiz kaldım. Daha sonra itfaiyeyi aradım" dedi. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *