Bayram öncesi berberlerde yoğunluk yaşanıyor

Ramazan Bayramına sayılı günler kala berberlerde yoğunluk oluşmaya başladı. 45 yıldır berberlik yapan Mehmet Aktaş, arefe günleri gençlerin, bir hafta öncesinde de diğer insanların tıraş için geldiğini söyledi.


191 Görüntüleme

Ramazan Bayramı’na 3 gün kaldı. Önümüzdeki Cuma günü bayramın birinci günü idrak edilecek. Bayram öncesi hazırlıklar da devam ediyor. Bayrama bakımlı ve saç tıraşı olmuş şekilde girmek isteyenler berber ve kuaförlerde yoğunluk oluşturmaya başladı. Yoğunluk nedeniyle birçok berber gece geç saatlere kadar hizmet veriyor. 

Yaklaşık 50 yıldır berberlik yapan Mehmet Aktaş, bayramlarda geçmişe göre yoğunlukların aynı şekilde olduğunu söyledi. Müşteri profilinin yaş durumuna göre değiştiğini belirten Aktaş, “Genelde arefe günleri daha kalabalık oluyor. Arefe günleri gençler daha çok tıraş olmaya geliyor, yaşlılar ise bir hafta önceden gelip tıraşlarını oluyor. Kalabalığa kalmak istemiyorlar” dedi. 

Tıraş fiyatları hakkında da bilgi veren Aktaş, “Fiyatlar biraz pahalı. Millet durumuna göre yaptırıyor. Bir tıraş 100 lira falan oluyor. Daha fazlası var ama biz aşağıdan söylüyoruz” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *