Avcılar'da bariyere çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı

AVCILAR'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce bir otomobile ardından bariyerlere çarparak takla ttı. Kazada 1 kişi yaralandı.


203 Görüntüleme

Kaza, saat 10.00 sıralarında Avcılar D-100 Karayolu Ambarlı Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, yanyolda hızla ilerlediği öne sürülen 34 ZT 6290 plakalı otomobil sürücüsü Selami Kayaduman direksiyon hakimiyeti kaybedip önce bir otomobile ardından bariyerlere çarparak 4 kez takla attı. Ters dönen yaralanan sürücüyü çevredeki vatandaşlar çıkardı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı Selami Kayaduman ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

 

"TAKLA ATTI"

Kazayı göre Eren Altınsoy, "Araç hızlı bir şekilde geliyordu, kasise girince arabanın arkası kaydı ve takla attı. Kazayı gördüm, hemen trafiği kestim yardım ettik." diye konuştu. Kaza nedeniyle bir şeridin kapandığı yanyolda Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Otomobilin çekiciye yüklenmesinin ardından yanyol trafiğe açıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışması sürüyor. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *