ASKF’den ahde vefa örneği

ASKF’den ahde vefa örneği


38 Görüntüleme

Kayseri’de Süper Amatör Küme, Birinci Amatör Küme, U-14 Ligi ve U-19 kategorilerinde yeni sezonun 17-18 Ekim tarihlerinde başlaması planlanıyor. Sezon öncesinde Birinci Amatör Küme ve U-19 kategorilerinde gruplara verilecek isimler de belli oldu. ASKF tarafından yapılan açıklamaya göre, Birinci Amatör Küme A Grubu, kısa süre önce hayatını kaybeden Kamil Başkal’ın adıyla oynanacak. B Grubu ise sanayici Memici Kızılkaya’nın adını taşıyacak.
U-19 Ligi’nde de grupların isimleri belirlendi. Buna göre A Grubu merhum Oktay Ensari’nin, B Grubu merhum Erdal Duran’ın, C Grubu Salih Balcı’nın, D Grubu ise Rıfat Bayrak’ın adıyla mücadele edecek.
Merhum Oktay Ensari’nin adının U-19 Ligi’nde yaşatılacak olması, spor camiasında vefa geleneğinin sürdürülmesi açısından önem taşıyor. 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *