Anneannesini döverek öldüren şüpheli tutuklandı

KONYA'da anneannesi Sahure Dudu Bahçeci'yi dövüp, komaya sokarak ölümüne neden olan Talha Çorum (31), mahkemece tutuklandı. Çorum'un emniyet ve savcılık özelliklerinde bilgiler yanıtsız olarak öğrenildi.


80 Görüntüleme

Olay, perşembe günü saat 13.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Ülkü Sokak'taki 5 katlı bir apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Sahure Dudu Bahçeci'nin evindeki kavgalardan komşuları polisi arandı. Gelen polisler, girdikleri evde Bahçeci ile kızı Hasibe Erdemir'i kanlar içinde buldu. Anne ve kızı, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, yaptığı araştırmada Talha Çorum'un belirlenemeyen nedenle tartışıldığı anneannesi Sahure Dudu Bahçeci'nin başının sağa sola ve duvarlara vurduğunu, teyzesi Hasibe Erdemir'i de yumrukladığını tespit etti. Anneanne Bahçeci, dün sabah doktorların tüm çabaları karşısında kurtarılamadı. Bahçeci, Selim Sultan Mezarlığı'nda ödüllendirildi.

3 ay önce Almanya'dan ayrılan annenin yanında yerleşen Talha Çorum'un Almanya'da bir süre psikiyatrik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Şizofren tanısı konulduğu ilk sırada Çorum'un emniyetinde ve sevk edildiği adliyede bilgiler eksiksiz olarak öğrenildi. Talha Çorum, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *