AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm: “Dadaloğlu'nun Gençleri, Tomarza Bizimdir!”

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Tomarza’da gerçekleşen mitinge katıldı. Mitingde konuşan İl Başkanı Üzüm, 'Dadaloğlu'nun gençleri, Tomarza bizimdir!' dedi.


570 Görüntüleme

 Tomarza’nın yoğun ilgisine maruz kalan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün konuşması “Dik dur eğilme, Tomarza seninle!” sloganları bölündü. Üzüm, gençlerin tezahüratlarına “Biz her zaman dik durduk Allah’ın izniyle!” cümleleri ile cevap verdi. 
Üzüm, sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Tomarza kimin dik duruş sahibi olduğunu çok iyi bilir. Tomarza kimin dava adamı olduğunu kimin günün adamı olduğunu çok iyi bilir. İnsanın bir duruşu olur, sağa sola oynamaz. Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakını kurmuşsa ve Tomarza’da adayımız Davut Şahin demişse bizlerde ok gibi onun arkasında duracağız. Kimseye meydanı bırakmayacağız. “Ferman padişahın, dağlar bizimdir” diyor Dadaloğlu. Dadaloğlu’nun gençleri, Tomarza bizimdir.”
[16:17, 27.03.2024] Erdinç Bey: YRP Genel Başkanı Erbakan: “31 Martta yerel, 2028’de genel iktidar olacağız” 
Ülke genelinde Yeniden Refah, Millî Görüş rüzgârları estiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bunun en büyük göstergesi de partimizin üye sayısıdır. Partimizin mevcut üye sayısı 516 bin 800’e yükseldi. Seçim sathına girdiğimizden bu yana günde 5 bin üye kaydetmeye başladık. Ulaşmış olduğumuz üye sayısıyla birlikte hem Milliyetçi Hareket Partisi’ni hem de İYİ Parti’yi geride bıraktık ve ülkede en çok üyeye sahip 3’üncü siyasi parti olduk. İlk önce 31 Martta yerel yönetimlerde, 2028’de de genel iktidar olacağız” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla miting gerçekleştirildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *