AĞRI Zabıta memurları, hurdacılarda belediyeye ait araçları araştırdık

AĞRI'nın Patnos ilçesi zabıta ekipleri, belediyeye ait araçların parçalanarak satılmasının ardından tespit sırasında hurdacılarda arama yaptı. Ekipler, ellerindeki parçalardan sökülen parçaların listelerinde incelemede bulundu. Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, "Sorumlular hakkında yasal işlemin sunulmasız" dedi.


54 Görüntüleme

Patnos'ta 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanlığını oyların yüzde 38.15'ini alıp belediye başkanı seçilen AK Parti'li Abdulhalik Taşkın, göreve başladı. DEM Parti'den belediye yönetimi tarafından satın alınan Taşkın, yaptığı incelemede belediyeye ait araçların motor, lastik ve yedek parçalarının parçalanarak satıldığı belirlendi. Satılan iş makinesi, kamyonet, tanker, cenaze aracı, belediyeye ait parklara ait parçalar çekildi. Başkan Taşkın'ın talimatıyla zabıta ekipleri, ilçedeki hurdacıları tek tek dolaşarak belediyeye ait ekipmanların taraması yapıldı. Ekipler, ellerindeki parça parçalarını listeleriyle hurdacıları kontrol etti.

 

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, "Belediyemize ait araçlar parçalanarak motorları, lastikleri ve yedek parçalarının satıldığı tespit edildi. Bunun üzerine zabıta ekipleri, hurdacılara yönelik denetim ve arama çalışmaları başladı. Bu durum kabul edilemiyor. Bu araçlar bu memlekete hizmet vermek için var. Bu Durum, son derece olumsuz ve kötü. Konunun takipçisi olacağız ve sorumlular hakkında gerekli yasal oluşumu sağlayamayacağım" dedi.

 

Ekiplerin hurdacılarda araştırmaları devam ediyor.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *