7 kıtada 100 ülke gezen yazar, seyahatlerini kitaplaştırdı

7 kıtada 100 ülke gezen yazar, seyahatlerini kitaplaştırdı


57 Görüntüleme

YAZAR İbrahim Tanju Adalı, okuduğu 500 eserden ilham alarak 10 yıl boyunca ziyaret ettiği 100 ülkeyi kitaba dönüştürdü. Yazar, ‘Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi’ adını verdiği eserini kitapseverler ile buluşturdu.

 

Yazar İbrahim Tanju Adalı, ziyaret ettiği 100 ülkenin kültürü, inançları, hayalleri ve gerçeklerini kendi bakış açısıyla esere dönüştürdü. ‘Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi’ adını verdiği seyahatnamesini okuyucuların beğenisine sundu. İbrahim Tanju Adalı, 600’ü aşkın fotoğrafı da içeren kitapla okurlara 7 kıtayı tanıtırken, farklı toplulukları daha yakından tanımalarını sağlamayı amaçlıyor.

 

‘Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi’ kitabıyla okurların sadeliğe, hümanizme, barışa ve edebiyata adanmış bir ömrün heyecanlarına, mutluluklarına ve hayal kırıklıklarına yakından tanıklık edeceğini belirten İbrahim Tanju Adalı, “10 yıl boyunca yaptığım tüm yolculukları, okurken mutlu olacağım bir kitapta toplamak istedim. Gittiğim her ülkede kendimden bir parça buldum, buldukça da not almaya devam ettim. Edebiyat, müzik ve bilime duyduğum sonsuz tutkuyu kaleme aldım, çağımızda iyi insana duyduğumuz hasreti anlattım” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *