Piiz ekibi davulcusu ve arkadaşı darbeden sanığa 4 yıl 3 ay hapis cezası

Piiz ekibi davulcusu ve arkadaşı darbeden sanığa 4 yıl 3 ay hapis cezası


67 Görüntüleme

ANKARA'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada sanık, 'Kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında,14 2022'de konser veren rock müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık, konserin Aralık ayında sahneden başlayıp, birliktelik arkadaşı Oğuzhan Oğuz ile dans etmeye başladı. Bu sırada Bilge Kaan Korkmaz, kalabalık arasında kız arkadaşının ayağına bastığı Dudarik'a tepki gösterdi. Kısa süreli uzamasının ardından Dudarık, dışarı çıktı. Dudarık, eğlence dünyasının önünde telefonla konuşurken dışarı çıkan Bilge Kaan Korkmaz'ın yumruklu saldırısına uğradı. Başına gelen yumruk darbesiyle düşen Dudarik, yerde de kırılarak yumruklandı. Ağır yaralanan Dudarık, hastaneye kaldırıldı. Oğuzhan Oğuz'u da darbeden Korkmaz, gözaltına alındı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma tamamlanarak, Korkmaz hakkında Dudarık ve Oğuz'a karşı eylemler nedeniyle 'Kemik kırığına yetecek şekilde ve hayati tehlike oluşturacak şekilde kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Ankara 65'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılamaya devam edildi. Duruşmada tutuksuz sanık Korkmaz ve taraf avukatları hazır bulunuyor. Beyanların ardından son sözü yazan Sanık Korkmaz, "Böyle bir şey keşke yaşanmasaydı ama yaşansaydı. Ben olanlar için çok pişmanım" dedi. Kararın ardından mahkeme, sanık Korkmaz'a 'kasten yaralama' suçundan 4 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası verdi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *