Bursa-İzmir Yolu üzerine büyük bir gürültüyle devrilen vinç, hareket halindeki taksinin üzerine düştü. Olayda taksi şoförü, 28 yaşındaki öldü, araçta yolcu olarak bulunan Kübra A. ise ağır yaralandı.
Bursa'da saatteki hızı 70 kilometreyi bulan lodos, bugün saat 06.00 sıralarında Timsah Arena inşaatındaki vinci devirdi.
Dev vinç, Nilüfer Deresi üzerindeki köprüden o sırada geçen Fatih Demirkıran yönetimindeki taksiyi ezdi. Kazada, ağır yaralanan taksi şoförü Demirkıran, çevredekilerin yardımıyla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.
Takside yolcu olarak bulunan Kübra A. ise tedavi altına alındı.
Olay nedeniyle İzmir ve Ankara yönü trafiğe kapandı. Yolu kapatan vincin kaldırılması için çalışmalara başlandı. Vincin devrildiği yönde bulunan Bursaray hafif raylı sistem hattında da seferler yapılamıyor.
Ahaber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.